Øystein «Pølsa» Pettersen kommer!

Øystein Pettersen er en profesjonell skiløper og foredragsholder. Han har vunnet OL-gull, NM-sølv og sølv og bronsje i World Cup. I 2020 vant han andreplass på 71° nord. Vi er så heldige å få med Øystein Pettersen som foredragsholder på Gris i ’22. Dette må du oppleve!

Test
Publisert: 07.06.2022 Oppdatert: 08.06.2022

Øystein Pettersen er en profesjonell skiløper og foredragsholder. Han har vunnet OL-gull, NM-sølv og sølv og bronsje i World Cup. I 2020 vant han andreplass på 71° nord. Vi er så heldige å få med Øystein Pettersen som foredragsholdet på Gris i ’22. Dette må du oppleve!

Øystein «Pølsa» Pettersen

Øysteins foredrag gir deg innblikk i hva som er særegent med folk som oppnår toppresultater. Det er inspirerende, motiverende, og du lærer noe viktig om hva som egentlig skal til for å få til det «umulige». Kanskje det handler mer om trygghet og tro på deg selv enn noe annet?

Gjennom et langt liv i toppidretten har Øystein erfart at resultater er konsekvenser og at de stort sett speiler forberedelsene som ligger bak. Øystein lever med troen om at utvikling skjer om man tør å skille seg ut og se annerledes på muligheter.

Forskjellen på et godt eller dårlig miljø ligger ikke i tilgang på kunnskap, ressurser eller folk, men i summen av hva alle som tar i del i miljøet bringer til bordet hver dag. Han tror at gode folk, med de rette holdningene og med lidenskap for utvikling og fellesskap, skaper prestasjoner som vil lede til fantastiske resultater.

Foredragene handler lite om langrenn, men mye om de universelle tema som ligger bak prestasjoner. Hva skaper de prestasjonene som vi alle higer etter?

Øystein drømmer om å gjøre en forskjell. «Hvem vil du være» handler ikke om Øystein, men om deg og at du skal nå ditt potensial.