Bli sponsor

TIL VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Gris i ‘22 er arenaen for fremtidsbønder, hvor deling av kunnskap er i fokus. Kongressen er fullstappet av fagforedrag på internasjonalt nivå, tilpasset en norsk svineprodusents hverdag. Opp mot 400 kvm er satt av til stand-område hvor aktører og utstyrsleverandører kan invitere til fagprat og demonstrasjoner.

Gris i ‘22 arrangeres torsdag 3. til fredag 4. november 2022 på Gardermoen.

Målsetting

Gris i ‘22 ønsker å sette svineprodusenten og beslutningstagere i svinenæringa i fokus.

  • Vår målgruppe er først og fremst svineprodusenter, dernest deres rådgivere, leverandører og organisasjoner
  • Vi skal skape et samlingspunkt av faglig og sosial karakter
  • Vi skal ha presentasjoner fra et internasjonalt svineproduksjonsmiljø
  • Vi skal legge til rette for at leverandører og fagorganisasjoner kan presentere budskap og produkter

Bli med på Gris i ’22

Gris i ’22 blir markedsført for alle norske svineprodusenter og hele svinenæringa. Forgjengeren, Gris i ’19 «Vi flesker til», som også ble arrangert på Gardemoen, samlet over 500 produsenter og beslutningstagere i svinenæringa.
Vi ønsker at ditt firma skal være med å prege kongressen gjennom vårt tilbud som sponsor og vil gi dere en gyllen mulighet for å vise frem deres tilbud til svineprodusenter. På den måten mener vi Gris i ‘22 blir en komplett kongress der både utstyr, bygg, fag, fôring, forsikring og finansiering blir viktige elementer.

Variert program

Det vil bli både felles og delte sesjoner hvor det er lagt opp til god tid til pauser imellom foredragene. Dette vil gi deltagerne god tid til å treffe alle sponsorer. Vi kommer til å legge opp 4 delte sesjonene slik at det blir interessante foredrag for alle typer produsenter.

Årets Gris i har lagt til rette for ett godt Torg, der deltagerne får god plass til å mingle med sponsorene. Det blir ett stort areal, der pausemat, sosialt og sponsorer blir samlet.

Det faglige programmet har også tatt hensyn til at sponsorene skal få god tid med deltagerne, gjennom gode pauser gjennom hele arrangementet.

 

Hvordan vil du være med å bidra til økt verdiskapning i svinenæringen?

Vi tilbyr deg muligheten til å profilere det ved å delta i årets kongress «Gris i ’22» som sponsor. Det finnes tre ulike sponsornivåer bronse, sølv og gull:

Bestill sponsorpakke her.

På vegne av Gris i ‘22

Sponsor komité

Øystein Moen, Norsvin, oystein.moen@norsvin.no

Kristine Koller, Felleskjøpet, kristine.koller@felleskjopet.no