Om fôringsstrategier til slaktegris og effekt av biokull i fôret

Kathrine Lunde og Jenny Kristine Runningen kommer til Gris i ’22 for å snakke om om ulike fôringsstrategier til slaktegris og hva som er viktig å fokusere på for å oppnå gode resultater i et marked med høye kraftfôrpriser.

Test
Publisert: 23.06.2022 Oppdatert: 01.07.2022

Kathrine Lunde og Jenny Kristine Runningen kommer til Gris i ’22 for å snakke om om ulike fôringsstrategier til slaktegris og hva som er viktig å fokusere på for å oppnå gode resultater i et marked med høye kraftfôrpriser. I tillegg får du høre om biokull som rotemateriale til slaktegris og effekt biokull har på mage- og tarmhelse.

Kathrine Lunde er utviklingssjef svinefôr i Norgesfôr. Hun har tidligere vært i Animalia, der hun gjennomførte doktorgradsarbeid knyttet til rånesmakproblematikk og jobbet som prosjektleder. De siste seks årene har hun jobbet med fôrutvikling, feltforsøk og kundeoppfølging i Norgesfôr.

 

 

 

 

 

 

Jenny Kristine Runningen har mastergrad i husdyrvitenskap fra NMBU i 2020. Siden har hun vært Fagrådgiver Svin i Vestfoldmøllene AS. Hun er oppvokst på gård og har i tillegg lang erfaring som avløser.

 

 

 

 

 

 

 

Les om fler av foredragene her.