Om driftstyring og marginer med Kristoffer Øibakken

Smågrisprodusent Kristoffer Øibakken kommer til Gris i 22 for å snakke om hvordan man best kan styre drifta og hente ut marginer.

Test
Publisert: 22.10.2022 Oppdatert: 28.10.2022

Kristoffer Øibakken kommer til Gris i 22 for å snakke om hvordan man best kan styre drifta og hente ut marginer. Hør hvordan en ung og nystarta smågrisprodusent driver, hvorfor de har valgt å drive på den måten de gjør, hvordan de bruker Ingris som verktøy til styring, resultatberegning, til å finne forbedringsmuligheter og hente marginer i drifta. I foredraget får vi også høre hvordan de trekker inn ressurspersoner i prosesser, beslutninger og endringer i drifta.

Kristoffer Øibakken, og samboer Synne, har satset på gris i Åsmarka og i tillegg jobber han i Norsvin. De kjøpte gården for et par år siden og er ferske smågrisprodusenter, men har allerede gjort seg bemerket med gode resultater. I 2021 var paret tiende beste besetning med purker i Ingris. De er opptatt av å se muligheter, finne forbedringsområder, utvikle drifta og ta gode valg. I Norsvin jobber Kristoffer blant annet med utvikling av Ingris.