I år er vi skikkelig spreke – Hagle kommer til Gris i ’22!

Hagle er en norsk country-rap duo bestående av André Jensen og Olav Tokerud fra Mysen. Høsten 2020 debuterte de med låta Traktor. Musikken kjennetegnes av rap og moderne trommer iblandet folkelige instrumenter som banjo, fele og gitar.

Test
Publisert: 09.08.2022 Oppdatert: 22.08.2022

Hagle er en norsk country-rap duo bestående av André Jensen og Olav Tokerud fra Mysen. De debuterte høsten 2020 med låta Traktor. Musikken kjennetegnes av rap og moderne trommer iblandet folkelige instrumenter som banjo, fele og gitar.

Dialekt og livet på bygda

Handlingen i tekstene er inspirert oppveksten på bøgda i Østfold med «ærmen i kærmen». Karakteristisk for deres låter er deres bruk av dialekt og beskrivelsen av livet på et lite tettsted.

Hagle slapp sin første singel, «Traktor», 25. september 2020, og ble raskt lagt merke til. Låtene fikk millioner av avspillinger på Spotify. Hagle vant Spellemannprisen 2021 i klassen årets gjennombrudd, og i tillegg ble de nominert i klassen årets låt for «Ærmen i kærmen». Hagle fikk også et stipend fra Gramo.

Hagle. Foto: Fredrik Heggelihaugen

Festmusikk

Dette mener vi vil slå an skikkelig, og spesielt for den yngste generasjonen på kongressen må det være midt i blinken. Som Hagle selv sier; «dette er musikk for deg med tribal-tatovering som røyker rullings».

Vi fyller på med dansemusikk utpå sen kveld til deg som kommer på Gris i ’22 for å bli sprekere på foten også, så her blir det litt for enhver smak.