Gode løsninger for ombygging av eldre hus til dagens drift

Mange grisehus har behov for oppgradering og ombygging. John Skretting og Magnhild Hobberstad Aanestad kommer til Gris i ’22 for å vise eksempler på løsninger og muligheter fra et prosjekt som er i gang på Jæren.

Test
Publisert: 04.07.2022 Oppdatert: 04.07.2022

Mange grisehus har behov for oppgradering og ombygging. I foredraget får vi se eksempler på løsninger og muligheter fra et prosjekt som er i gang på Jæren. Dette er en kombinert besetning som bygger om eksisterende bygg får å tilpasse seg dagens krav i produksjonen. De har også valgt å bygge på en slaktegrisavdeling slik at produksjonen går som normalt under ombygginga og at det blir mer plass i eksisterende bygg.

John Skretting er I-mek selger i Felleskjøpet Rogaland Agder. Han har jobbet i FKRA i over 40 år slik at han har lang og god erfaring innen grisenæringen.

 

 

 

 

 

 

 

Magnhild Hobberstad Aanestad jobber som I-mek selger hos Felleskjøpet Rogaland Agder. Hun er født og oppvokst på gård, og overtok hjemgården i 2017 der de driver med melk og gris. Magnhild er utdannet agronom ved Øksnevad vidaregåande skole.

 

 

 

 

 

 

Les om fler av foredragene her.